20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής του ΟΑΕΔ Ταυρωνίτη για τους μαθητές του…

Ημερομηνία:

Σε παραίτηση από τη θέση του προχώρησε ο διευθυντής της Σχολής του ΟΑΕΔ στον Ταυρωνίτη.

Ο λόγος είναι ότι μετά από πολύμηνες προσπάθειες δε βρέθηκε λύση για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών προς τη σχολή. Ως ένδειξη συμπαράστασης στις ενέργειες του διευθυντή τους προς το Υπουργείο εργασίας όπου υπάγεται η Σχολή, οι μαθητές προχώρησαν το πρωί σε κατάληψη.

Αρκετοί μαθητές πρέπει να αλλάξουν μέχρι και τέσσερα λεωφορεία μέχρι να φτάσουν στη Σχολή και εκτός από την ταλαιπωρία όσοι μένουν μακριά, καλούνται να πληρώνουν το μήνα κατά μέσο όρο περίπου 150 ευρώ σε εισητήρια. Ποσό που αυξάνεται αρκετά αν υπολογιστεί και το χαρτζιλίκι τους.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι και πριν δύο χρόνια υπήρχε λεωφορείο του ΟΑΕΔ το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο για τη μεταφορά των μαθητών και πέρυσι το κενό καλύφθηκε από σύμβαση του Υπουργείου Εργασίας με το ΚΤΕΛ. Φέτος όμως το Υπουργείο δεν προχώρησε σε προκήρυξη με αποτέλεσμα η δωρεάν μεταφορά των μαθητών να μείνει στον αέρα.

Οι μαθητές έχουν πάρει απόφαση για κατάληψη επ αόριστον μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...