15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Παρατά την Κεντροαριστερά του Ρέντσι για να παίξει σε τσόντες | Βίντεο

Ημερομηνία:

Από την πολιτική στο πορνό το γύρισε η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, που άνηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι και αποφάσισε να αλλάξει καρίερα για να “εκφράσει την ερωτική της πλευρά”.

Και κάπως έτσι, η Μαστρομαρίνο που επιθυμεί να κερδίσει τον ανδρικό κοινό, συστήνεται ως “Μαλένα από την Απούλια”, φέροντας στη μνήμη όλων την θρυλική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

Η 30χρονη Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, ζήτησε τη βοήθεια του διασημότερου Ιταλού πορνοστάρ, του Siffredi, στα πρώτα βήματά της στην πιο επικερδή βιομηχανία στον κόσμο και σ’ ένα βίντεο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Μέχρι πρότινος δήλωνε φανατική θαυμάστρια του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και της πολιτικής που ακολουθεί, καθώς υποστηρίζει ότι “είναι διαμορφωμένη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το παλιό σύστημα.”

Μιλώντας στον Siffredi εξηγεί πως “Θέλησα να περάσω από από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά. Ελπίζω πολλά κορίτσια να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Όλοι κρύβουμε μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά.”

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OAlS5Ok0N74″]

(ΠΗΓΗ: corriere)

news247.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ