16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Παρουσίαση της έκθεσης «Greekland Panorama» από την Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στα Χανιά, ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης  προκειμένου να παρουσιάσει την ‘’GREKLAND PANORAMA’’, που θα πραγματοποιηθεί στην Σουηδία αποκλειστικά για την Ελλάδα και διοργανώνει η North Events στην Στοκχόλμη, 13-15 Φεβρουαρίου 2015.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο AVRA CITY στο κέντρο της πόλης των Χανίων ( Τζανακάκη 23).

Στα θέματα που θα αναπτυχθούν συμπεριλαμβάνονται το αναλυτικό προφίλ της έκθεσης, τομείς / κλάδοι παρουσίασης: τουρισμού – γαστρονομίας – πολιτισμού, marketing και διαφήμιση της έκθεσης στην Σουηδία, ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων των μεγαλύτερων  tour  operators  της Σουηδίας, καθώς και αναφορά σε αποτελέσματα μελέτης που αφορά το προφίλ του Σκανδιναβού επισκέπτη από τον κο Λεωνίδα Μπαμπάνη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας North Events.

Την 2η “GREKLAND PANORAMA” υποστηρίζουν εκ νέου οι μεγαλύτεροι tour operators της Σκανδιναβίας, όπως οι: Apollo Kuoni, TUI Fritidsresor, Airtours, VING, Solresor και TEMA Resor, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ