20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παρουσιάζεται την Τετάρτη το οδοιπορικό στα Ανώγεια, της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel

Ημερομηνία:

Αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ θα παρουσιαστεί το οδοιπορικό στα Ανώγεια της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη, στην εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel.

Στο τρέιλερ της εκπομπής, βλέπουμε το κεντρικό πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε η γνωστή παρουσιάστρια, τον π.Ανδρέα Κεφαλογιάννη τονίζοντας ότι “ο ο Παπαφλέσσας των Ανωγείων, ξεδιπλώνει στη Ζήνα Κουτσελίνη, τη ζωή του και μοιράζεται αλήθειες που θα συζητηθούν..”.

Παράλληλα η κα Κουτσελίνη πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στο χωριό, συνομίλησε με ιδιοκτήτες καφενείων και κατοίκους της περιοχής, ενώ στο πλούσιο οδοιπορικό της στα Ανώγεια θα δούμε πανέμορφες εικόνες των χιονισμένων πριν λίγες ημέρες Ανωγείων.

Η περιήγηση ολοκληρώθηκε με ένα αυθεντικό Ανωγειανό γλέντι, σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού, με το συγκρότημα του Ανωγειανού λυράρη Αχιλλέα Δραμουντάνη.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SOqgV80Dlog”]

anogi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Έρευνα Eteron: Ο αθέατος κόσμος της εργασίας των νέων – Δεν βγάζουν τον μήνα

Η νέα έρευνα του Eteron που παρουσιάζουμε σήμερα εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα “Youth...

Επιστολή: Απαραίτητος καθαρισμός των οικοπέδων

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Κύριε δ/ντά, Θέλω μέσω της έγκριτης...

Κρήτη: Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό...