15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πεζοπορία στο Βοτανικό Πάρκο, στο Φουρνέ

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά με το ΝΠΔΔ του Δήμου, διοργανώνουν την 7η Πεζοπορία στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ/ΚΗΠΟΙ ΚΡΗΤΗΣ στο Φουρνέ, την Κυριακή 10 Ιουνίου

Το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Πλατανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος του Μαζικού Αθλητισμού που εκτελεί ,σε συνεργασία με το Δήμο και τους  τοπικούς φορείς, διοργανώνουν την 7η Πεζοπορία, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, επίσκεψη – περιήγηση στο Βοτανικό Πάρκο / Κήποι Κρήτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

Ώρα συνάντησης , στην είσοδο του πάρκου 5:30 μ.μ.

Στην αρχή ,θα μας ενημερώσει ,για το πάρκο , ο ιδιοκτήτης του , κ.Μαρινάκης Πέτρος και στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε , σε μία έκταση περίπου 200 στρεμμάτων , απολαμβάνοντας ένα παράδεισο από γνωστά και άγνωστα φυτά. ” Μία έκταση διακοσίων περίπου στρεμμάτων σας περιμένει να γνωρίσετε φρουτόδεντρα από όλο τον κόσμο, βότανα, φαρμακευτικά αλλά και καλλωπιστικά φυτά σε ένα πάρκο αλλιώτικο, όπου η διαμόρφωση του εδάφους και το μικροκλίμα της περιοχής το καθιστούν παράδεισο για εκατοντάδες φυτά και ζώα! “

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ , προσφορά των ιδιοκτητών.

Το πάρκο βρίσκεται στην περιοχή Σκορδαλού, στον δρόμο για τον Ομαλό . Μετά το Φουρνέ,στρίβουμε δεξιά , υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες. Απόσταση από Χανιά, περίπου 17 χιλιόμετρα.

Μαζί θα είναι, μέλη του Ερυθρού Σταυρού του Τοπικού Τμήματος Κισάμου, για υγειονομική υποστήριξη και η γυμνάστρια του προγράμματος.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ