21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Περί Π. Χατζηστεφάνου και τον άδικο διασυρμό ενός ανθρώπου

Ημερομηνία:

Της Εβελίνας Χατζηδάκη

Προσωπικά μού κάνει εντύπωση ότι η πρώτη φορά που γράφτηκε κάτι για αυτό το προφίλ είναι  τώρα που διέσυρε κάποιον άνθρωπο. Καμία λέξη ότι πρόκειται για ένα καθαρά ρατσιστικό προφίλ (όχι ένα, για την ακρίβεια είναι αρκετά προφίλ με το ίδιο όνομα και με το ίδιο ύφος και στυλ) το οποίο δηλώνει αντιφασιστικό επειδή προφανώς θεωρεί ότι η στοχοποίηση του ελληνικού λαού δεν αποτελεί ρατσισμό .Χρησιμοποιεί μια γλώσσα με την οποία θα τρόμαζε και η Κου Κλουξ Κλαν, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι οι ελληνόπουστες (είναι από τις αγαπημένες του εκφράσεις) μολύνουν την ανθρωπότητα και πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης και δημοσιεύει εικόνες με την Ελλάδα να αφανίζεται από πυρηνικά. Π.χ:

Panagiotis Hadjistefanou Άντε καλέ, σαδιστές είναι και γουστάρουν βασανισμούς και δολοφονίες ανυπεράσπιστων, όταν δεν έχουν τέτοια για να αυνανίζονται γαμάνε τα παιδιά τους και βασανίζουν αδέσποτα, δεν τους ξέρεις τώρα τι ψυχοπαθή σκουπίδια είναι, τώρα θα τους μάθεις τους Ελληνόπουστες

? Η γενοκτονία τους πάει πολύ εξ’ άλλου, αφού είναι σάπιοι ως το μεδούλι μέχρι τελευταίου

Σκατά στα μούτρα σας Ελληνιόλικα μουν***α, σκατά και στους τάφους των παιδιών σας.

Εδώ τα πυρηνικά να αφανίζουν την Ελλάδα:

Όχι μόνο δεν έχει εντοπιστεί σαν ρατσιστικό προφίλ αλλά βλέπω ένα σωρό φίλους μου να πληθαίνουν τις τάξεις των φίλων του. Κάποιοι λέει ότι του κάνουν καταγγελίες και του ρίχνουν το προφίλ γι αυτό έχει φιάξει πολλά. Πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου αν συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί τέτοια μνημεία ρατσιστικού λόγου πρέπει να μένουν. Πάντως στο χώρο της αριστεράς ρατσισμός είναι μόνο αν καταφέρεσαι ενάντια στους πρόσφυγες.Ποιός θα τολμούσε να μιλήσει με τέτοιες εκφράσεις για πρόσφυγες, μαύρους κ.λ.π. Εντυπωσιακό ότι εντοπίστηκε επειδή προσωπικά έθιξε κάποιον και όχι για τον τρόπο που μεταχειρίζεται έναν ολόκληρο λαό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απογευματινά χειρουργεία: 30 Ιατρικοί Σύλλογοι μεταξύ αυτών και οι 4 της Κρήτης στο ΣτΕ για την ακύρωσή τους

Προσφυγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) για...

Ο Κασσελάκης έθεσε τον Παπανώτα εκτός ευρωψηφοδελτίου

O Στέφανος Κασσελάκης εξαίρεσε την Πέμπτη τον Δημήτρη Παπανώτα...