15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Περιοδεία Βάλιας Βαγιωνάκη – βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Χανίων σε χωριά του Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Νέα περιοδεία – αυτήν τη φορά στην περιοχή του Βάμου – πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη βουλευτή Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τα χωριά Κεφαλάς, Κόκκινο Χωριό και Γαβαλοχώρι, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με τους ντόπιους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της νέας Κυβέρνησης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η φετινή κατανομή των κονδυλίων για τη δακοκτονία, η ανεργία, τα προβλήματα των αγροτών, αλλά και κεντρικά πολιτικά ζητήματα όπως η ρευστότητα και το χρέος. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τις πρώτες νομοθετικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των διαπραγματεύσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη μετεκλογική περιοδεία της κα Βαγιωνάκη σε χωριά του νομού μαζί με τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο χωριό και στη λίμνη του Κουρνά.

Σε πρόσφατη δήλωση της μάλιστα, η βουλευτής δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει με ανάλογο τρόπο και στο μέλλον αφού: «κάθε εβδομάδα σχεδιάζουμε τις επόμενες επισκέψεις στην περιοχή, αλλά κι αλλού, στο πλαίσιο μιας συνεπούς κι αδιαμεσολάβητης επαφής με τις τοπικές κοινωνίες».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ