24.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Περιοδεία Τσιρώνη σε όλους τους νομούς της Κρήτης εκτός των Χανίων

Ημερομηνία:

Περιοδεία, στους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Λασιθίου αλλά όχι Χανίων ξεκινάει από αύριο, Τετάρτη 24 Μαΐου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα και από προσκλήσεις, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 24 Μαΐου στις 9:30πμ ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Ανωγείων, με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη και αυτοδιοικητικούς, ενώ αμέσως μετά, στις 11:00πμ, θα ακολουθήσει εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη με αγροτικούς φορείς και συνεταιρισμούς από την ευρύτερη περιοχή.

Το απόγευμα στις 19:00μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Ρεθύμνου με τον Δήμαρχο, Γιώργο Μαρινάκη ενώ στις 21:00μμ θα συνομιλήσει με την Πρωτοβουλία Αλιέων Ρεθύμνου.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 9:00πμ ο Αν. Υπουργός θα συναντηθεί στην Αντιπεριφέρεια με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρία Λιόνη, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο Τυμπάκι, στον Πύργο και στο Κουσέ Ηρακλείου προκειμένου να συνομιλήσει με αγροτικούς φορείς και συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων και να επισκεφτεί αγροτικές μονάδες της περιοχής.

Το απόγευμα στις 18:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Εμμανουήλ Κοκοσαλή, ενώ αμέσως μετά, στις 19:00μμ θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών, στα Πεζά Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 9:00πμ ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τον Δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό, ενώ αμέσως μετά, στις 9:45πμ, στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στον Αγ. Νικόλαο, προκειμένου να συναντηθεί στις 12:00μμ με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Πελαγία Πετράκη και στις 13:00μμ με τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, ενώ στις 14:00μμ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς του Νομού. Στις 18:30μμ θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο, Θεοδόση Καλαντζάκη, και στις 19:00μμ ο Αν. Υπουργός θα εγκαινιάσει στην Ιεράπετρα την Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2017 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 9:00πμ με τον Δήμαρχο Σητείας, Θοδωρή Πατεράκη. Κατά τη διάρκεια όλης της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει παράλληλες συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί και αγροτικές μονάδες παραγωγής και σχετικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...