13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Περιοδικό Vogue: Με αφορμή την επίσκεψη Κάρολου στην Κρήτη, αφιέρωμα στην επιρροή του Μινωικού Πολιτισμού στις σύγχρονες τάσεις της μόδας

Ημερομηνία:

Η Vogue έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον μινωικό πολιτισμό και πως αυτός εμπνέει τους σύγχρονους δημιουργούς, πως καθιερώνει ένα καλοκαιρινό στιλ.

Το διεθνές περιοδικό της μόδας ανακαλύπτει την Κρήτη και την ιστορία της με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του Καρόλου στο νησί, τις εκδηλώσεις που έγιναν στο μουσείο Ηρακλείου.

Αναφέρεται στο πως ο σχεδιασμός, τα μοτίβα, τα φαγητά και τα υλικά που χρησιμοποιούνταν από το μινωικό πολιτισμό επανεκτιμούνται από μοντέρνους σχεδιαστές όπως η Σοφία Κοκοσαλάκη, οι Zeus and Dione, Ancient Greek Sandals και δημιουργούς κοσμημάτων όπως οι Zolotas and Paulina Ellis για να κατακτήσουν το σύγχρονο κόσμο.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα πατώντας ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...