15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Περσινό το βίντεο με τις ύβρεις στην καθηγήτρια

Ημερομηνία:

Περσινό είναι, όπως αποδεικνύεται, το βίντεο που δείχνει την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός μαθητή του ΕΠΑΛ μπροστά στην καθηγήτριά του, προκειμένου να σβηστεί η απουσία που πήρε κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Κόπτση, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό fm100, πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή.

«Παρά το ότι έγινε πέρσι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα σχολείο που νοσεί, από την πρώτη ώρα στείλαμε ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς.», διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης, συμπληρώνοντας «όπου μπορούμε να παρέμβουμε θα παρέμβουμε».

Η αντίδραση της Νίκης Κεραμέως

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, προφανώς μη γνωρίζοντας ότι το περιστατικό είναι περσινό, έσπευσε με ανάρτησή της την Κυριακή τη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας, διερευνάται ήδη αρμοδίως, ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...