14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πιαγκαλάκης: Γυμνή η Περιφέρεια Κρήτης στο θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας

Ημερομηνία:

Η πλήρη “γύμνια” της Περιφέρειας Κρήτης και στο θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας φάνηκε για άλλη μια φορά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 16-10. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος της “Ανυπόταχτης Κρήτης” Γιώργος Πιαγκαλάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ.

«Απ’ ότι φαίνεται ο βασιλιάς είναι γυμνός για το ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας. Οι αποκαταστάσεις ζημιών προχωρούν με αργούς ρυθμούς ενώ σίγουρα νέα προβλήματα θα προκύψουν το χειμώνα που έρχεται. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης πλημμυρικών φαινομένων με βάση τις απαντήσεις που δόθηκαν από την Περιφερειακή αρχή» σημείωσε ο Γ. Πιαγκαλάκης.

Ο ίδιος κατήγγειλε τη στάση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου με αφορμή την απαγόρευση συζήτησης ψηφίσματος που πρότεινε η παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης” αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο για τον αναπτυξιακό νόμο.

«Η απόφαση του προέδρου να μην συζητηθεί το ψήφισμα που πρότεινε η “Λαϊκή Συσπείρωση” δημιουργεί αντιδημοκρατικό προηγούμενο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ