14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πιθανότητα πρόσληψης ιατρών σε κενές θέσεις νοσοκομείων: Μηδέν

Ημερομηνία:

Ενώ στα Νοσοκομεία υπάρχουν 6500 κενές θέσεις γιατρών, ο Λυκουρέντζος ζητά 600 κι ο Μανιτάκης του δίνει 150!Δεν σταματά εδώ ο εμπαιγμός.

Έχει και συνέχεια…

Παράγοντες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, πιστοί στο αξίωμα πως κανένας δεν έχασε από τάξιμο- ενώ πολλοί χάθηκαν από δόσιμο, άρχισαν να τάζουν τις 150 θέσεις όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.

Μέχρι στιγμής πρέπει να έχουν τάξει περί τις 5000 θέσεις γιατρών σ΄ όλη τη χώρα!

Το ωραίο όμως είναι πως εντέλει δεν θα  γίνουν περισσότερες από 15 προσλήψεις, και πολλές λέμε.

Και τούτο για τον εξής απλό λόγο:

Στα οργανογράμματα που τροποποίησε ο αλήστου μνήμης Λοβέρδος και συνέχισε να τροποποιεί ακάθεκτος ο Λυκουρέντζος καταργήθηκαν όλες οι κενές οργανικές θέσεις σε Τμήματα Νοσοκομείων και ΚΥ.

Συνεπώς για να γίνει πλέον προκήρυξη πρέπει να προηγηθεί σύσταση θέσης, δηλαδή να γίνει εκ νέου αλλαγή οργανογράμματος, γεγονός για το οποίο πρέπει να συμφωνήσει ο Ράιχενμπαχ, η τρόικα, ο Στουρνάρας, η γάτα του Στουρνάρα, ο Μανιτάκης, ο Λυκουρέντζος, το ΚΕΣΥΠΕ και πάει λέγοντας.

Πιθανότης μηδέν!

YGEIANET

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ