22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πιστός στον πατριωτικό λόγο του Προέδρου πριν την “συνθηκολόγηση”: Οριστική αποχώρηση Παντελή Καπαρουδάκη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ημερομηνία:

Την οριστική του αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωστοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος του κόμματος στα Χανιά Παντελής Καπαρουδάκης.

Ο κ. Καπαρουδάκης τονίζει ότι το κόμμα προσγειώθηκε “στην αντίπερα όχθη του ποταμού” και ότι πλέον  βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο “με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, έλεγε δοσύλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους”.

Ως εκ τούτου ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση πιστός “στον φλογερό πατριωτικό λόγο του Προέδρου πριν την “συνθηκολόγηση””.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αποχώρησης έχει ως εξής:

Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ίδρυση του πολιτικού φορέα Ανεξάρτητοι Έλληνες, στρατεύτηκα δίπλα του γιατί πίστεψα απόλυτα στις αρχές και στις αξίες της ιδρυτικής διακήρυξης, καθώς και στον φλογερό πατριωτικό λόγο του και ήμουν πάντα δίπλα του στους δύσκολους αγώνες που έδινε, χωρίς ποτέ να έχω δεχτεί ούτε ένα ευρώ, αλλά πάντα επιβαρύνοντας τον οικογενειακό μου προυπολογισμό.

Ο Πρόεδρος πιστός λόγω και έργω πάντα στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης, μας έδινε δύναμη και μας έκανε περήφανους που αγωνιζόμασταν στο πλάι του. Σήμερα, έχουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ κοσμογονική αλλαγή των δεδομένων στο κόμμα (πλέον) των ΑΝΕΛ με θεαματική αυτοεκτόξευση και κυβίστηση του Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με παταγώδη προσγείωση στην αντίπερα όχθη του ποταμού.

Σε αυτήν την όχθη που βρίσκονται οι δυνάμεις εκείνες που παρέδωσαν άνευ όρων την πατρίδα και τον λαό μας στην πυρά …βρίσκονται εκείνοι που τόσα χρόνια μας πολεμούσαν και τους πολεμούσαμε. Πέρασαν στο ίδιο στρατόπεδο με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, έλεγε δοσύλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους, ότι κάθονται στα τέσσερα και πολλά άλλα…

Επειδή προσωπικά παραμένω πιστός στις αρχές και στις αξίες της Ιδρυτικής Διακήρυξης και στον φλογερό πατριωτικό λόγο του Προέδρου, πριν την “συνθηκολόγηση” …ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το αυτό το μόρφωμα που ουδεμία σχέση έχει πλέον με το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που εγώ πίστεψα και που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα. Καλό τους ταξίδι

Για εμάς ο αγώνας συνεχίζεται

Παντελής Καπαρουδάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ