15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πλέον, τo 40% των νέων κάνει σεξ μετά τα 24 – Τα dating apps και η πορνογραφία κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό

Ημερομηνία:

Σε μια πρόσφατη έρευνα που έκανε το ‘Australia Talks’ τα αποτελέσματα έδειξαν πως το 40% των νεαρών ατόμων (ηλικίες από 18 μέχρι 24) δεν είχε κάνει ποτέ σεξ στη ζωή του. Ένα άλλο 15% απάντησε πως έχει κάνει μόνο μία φορά. Κι αν πίστευες πως η νέα γενιά θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία, έτσι ώστε να κάνει πολύ πιο εύκολα σεξ σε αντίθεση με παλαιότερες γενιές, μάλλον τελικά έκανες λάθος.

Η σεξοθεραπεύτρια Susan Tuckwell όταν ρωτήθηκε σχετικά με την έρευνα από την Daily Telegraph απάντησε πως “τα διάφορα dating apps όπως το Tinder ή το Grindr, καθώς και η ελεύθερη πορνογραφία που υπάρχει στο διαδίκτυο, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στους νέους”.

Το γεγονός πως οι νέοι έχουν μπροστά τους μια πληθώρα επιλογών για γνωριμίες μέσω των dating apps, δεν σημαίνει ότι θα κάνουν και εύκολα σεξ μαζί τους. Κι αυτό είναι που μπερδεύουν οι περισσότεροι. “Κάθονται μπροστά από τις συσκευές τους και νομίζουν ότι θα είναι πολύ εύκολο το ερωτικό παιχνίδι. Όταν όμως έρχεται η στιγμή να γνωριστούν από κοντά με το άλλο άτομο, καταλαβαίνουν ότι δεν είναι τόσο απλό και το άγχος τους επηρεάζει”, συνέχισε η Tuckwell.

Το πορνό επίσης κάνει κακό γιατί ωθεί τους νέους στο να πλάθουν στο μυαλό τους συγκεκριμένα πρότυπα για την τέλεια γυναίκα ή τον τέλειο άνδρα. Έτσι, όταν φτάνουν τελικά στο να επιλέξουν το δικό τους σύντροφο, δεν βρίσκουν ποτέ την κατάλληλη ή τον κατάλληλο γιατί το έχουν φανταστεί εντελώς διαφορετικά. Παράλληλα, σχηματίζουν μια εντελώς περίεργη άποψη σχετικά με τις σχέσεις, αλλά και την απιστία.

oneman.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...