21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πλήθος κόσμου στην ξενάγηση του Δήμου Χανίων στα Λατρευτικά Μνημεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων

Ημερομηνία:

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2016, στα Λατρευτικά Μνημεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ» και υλοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Αρχαιολογία, τουριστικούς και άλλους φορείς του τόπου.

Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο αρχαιολόγος, Κων/νος Ψαράκης, ενώ, λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, η συγκεκριμένη ξενάγηση θα συμπεριληφθεί και στη φθινοπωρινή επανάληψη του προγράμματος.

Η επόμενη προγραμματισμένη ξενάγηση, με θέμα: “Περπατώντας στην Παλιά Πόλη” θα πραγματοποιηθεί στις 19/3/2017, από τις επαγγελματίες ξεναγούς της πόλης μας, Μαρινάκη Κατερίνα και Μπαγορδάκη Σοφία. Σημείο συνάντησης – Αφετηρία: Δημαρχείο Χανίων, στις 11.00. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη ξενάγηση θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ για την ομαλή διεξαγωγή της ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 100 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις απαραίτητες δηλώσεις συμμετοχής για την τρέχουσα ξενάγηση της εβδομάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, έως την Παρασκευή, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο: 2821-3-41666/65 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: t-tourismos@chania.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Κισάμου: Στήριξη στον Δημήτρη Ανθούση

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κισάμου κατά την τακτική...

Υπεράκτια αιολικά στην Κρήτη: “Τρέχει” το ΥΠΕΝ τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς

"Έχουν αποκλιμακωθεί οι αντιδράσεις που είχαν αρχικά διατυπωθεί από...

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...