22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Πλήρως ανανεωμένα ψηφοδέλτια” υπόσχεται και στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr, στον απόηχο της διήμερης περιοδείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, «γνώστες» των εκλογικών ισορροπιών, μίλησαν μετά από αρκετό καιρό και εκτίμησαν πως «Η Κρήτη βγάζει κυβέρνηση». Κι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψή τους, καθώς με βάση τα ποσοστά των τελευταίων εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, σε Ηράκλειο και Λασίθι, η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής.

Συνεπώς, όπως φάνηκε κι υπ’ αυτό το πρίσμα, δε μπορεί να είναι καθόλου τυχαίο, το κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ στις δυνάμεις του αποκαλούμενου ως «μετριοπαθούς – δημοκρατικού κέντρου», που απηύθυνε ανοιχτά ο κ. Μητσοτάκης, τη Δευτέρα από το Ηράκλειο.

Χαρακτηριστικά όπως είπε: «Θέλω ειδικά εδώ πέρα από το Ηράκλειο να μιλήσω στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, στους μετριοπαθείς, τους κεντρώους, τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς επιλέξατε στις προηγούμενες εκλογές να τιμήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τίμησε, ούτε την Κρήτη, ούτε εσάς, ούτε τη Χώρα βέβαια!».

Τέλος, όπως εξήγησαν οι ίδιοι κύκλοι στο zougla.gr, «το βέβαιο είναι ότι η εικόνα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, όταν ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια που ως γνωστόν κι από ό,τι λέγεται, θα είναι πλήρως ανανεωμένα…».

zougla.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ