14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Πλατανιάς: Santa Run… στα Περιβόλια

Ημερομηνία:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς διοργανώνει δράσεις για την προβολή και στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης “Santa Run Chania”, που λαμβάνει χώρα στα Χανιά για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Δράσεις για την προβολή και στήριξη μιας σημαντικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη των Χανίων, διοργανώνει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο περιθώριο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Santa Run Chania», που διοργανώνεται με επιτυχία από συμπολίτες μας και πλέον αποτελεί πολιτιστικό θεσμό για τα Χανιά, με αποκλειστικό στόχο την οικονομική στήριξη τριών Ιδρυμάτων ΑμεΑ (ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ) και του Συλλόγου «Ορίζοντας» (παροχή στήριξης σε παιδιά και ενήλικες με καρκίνο), που, ως γνωστόν, επιτελούν σπουδαίο έργο επί σειρά ετών.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, που η ομάδα του Πλατανιά Χανίων αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες για την καλύτερη δυνατή προβολή και στήριξη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Santa Run Chania»:

– Στην ανάρτηση πανό σε διαφημιστική ταμπέλα, για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

– Στην προβολή της πρωτοβουλίας μέσω ηχητικών μηνυμάτων, πριν από την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της διακοπής του ημιχρόνου, από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

– Στη χρήση, από μέλη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Santa Run Chania», του ενημερωτικού περιπτέρου, που υπάρχει ανάμεσα στις εισόδους των Θυρών 1 και 3, για προωθητικές ενέργειες.

– Στη διανομή, στη διάρκεια της διακοπής του ημιχρόνου, γλυκισμάτων κ.λπ. από μέλη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Santa Run Chania», που θα είναι ντυμένα Άη Βασίληδες, στις εξέδρες του γηπέδου. Η σχετική δαπάνη θα επιβαρύνει την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...