21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πλησιάζει η ώρα της δικαιοσύνης για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ημερομηνία:

Η κύρια ανάκριση στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη ολοκληρώθηκε και η δικογραφία-μαμούθ περνάει στα χέρια της Εισαγγελίας.  Πλέον μετράμε αντίστροφα για το ακροατήριο που τοποθετείται χρονικά μέσα στον Δεκέμβριο.

Συνολικά οι κατηγορούμενοι ανέρχονται στους 12, προστέθηκαν δηλαδή πέντε στους αρχικούς επτά. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους στην αναζήτηση της αλήθειας μέσα από μία πολύμηνη εξαντλητική διαδικασία. «Ξεσκόνισαν» κάθε πτυχή, την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του.

Ό,τι μπορούσε να γίνει με βάση τα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους, το έπραξαν με ευσυνειδησία και ανεπηρέαστα από τον ηχηρό αντίκτυπο που έχει η συγκεκριμένη υπόθεση στην κοινή γνώμη. Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ημερομηνία έναρξης της δίκης που αναπόφευκτα θα απασχολήσει το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...