17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Πνίγηκε ο φάρος από τα κύμματα: Συνεχίζεται η κακοκαιρία στα Χανιά | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Η κακοκαιρία είναι οπωσδήποτε μεγάλη, αλλά έως τώρα οι ζημιές είναι περιορισμένες. Οι θυελλώδεις άνεμοι συνεχίζονται και προκαλούν ζημιές.

Προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως στην Παλιά Πολή όπου πολλά καταστήματα έχουν υποστεί καταστροφές από τα κύμματα που κτυπούν τις προσόψεις των κτιρίων και παρασέρνουν ότι βρουν μπροστά τους, μέχρι και πλάκες του πεζόδρομου.

Ζημιές έχουν παρουσιαστεί και στη Νέα Χώρα κυρίως από τους ανέμους, στους πύρκους ναυαγοσωστών καθώς και στις ντουζιέρες οι οποίες έχουν ξηλωθεί.

LO104883

Προβλήματα έχουν διαπιστωθεί και στην περιοχή γύρω από το Καλαμάκι όπου οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας των κατολισθήσεων.

LO115041

Τμήμα της προβλήτας έχει αποκοληθεί στην περιοχή του Σταυρού ενώ σε διάφορα σημεία του νομού έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

LO115074

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε περιοχές του Δυτικού Σελίνου όπου χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές από το Ροδοβάνι έως την Αγιά Ειρήνη.

LO115130

Σε οποιαδήποτε περίπτωση συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας είναι στους δρόμους για την καταγραφή των ζημιών, ενώ και συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις όποιες βλάβες έχουν παρουσιαστεί.

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Χανίων, Τάσος Κουρουπάκης από τις ισχυρές χιονοπτώσεις στην Ίμπρο:

Δείτε και τις φωτογραφίες από το Παλιό Λιμάνι που παρά την κακοκαιρία παραμένει γοητευτικό:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Οδύσσεια του Μαρκόπουλου – Ένας χρόνος μετά

Ανακοίνωση με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την...

Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πύλη Σαμπιονάρα στα Χανιά

«Το ταξίδι του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά...

Επεκτείνεται το δίκτυο καφέ κάδων βιαποβλήτων του Δήμου Χανίων με νέες περιοχές δράσης

Ο Δήμος Χανίων προχωρά στην επέκταση του προγράμματος «Διαλογή...