22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ποικίλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς διοργανώνει ο Δήμος Χανίων στη λίμνη της Αγιάς

Ημερομηνία:

Ειδικότερα, η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί στη λίμνη της Αγιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα πλαισιωθεί μουσικά από τους κρητικούς καλλιτέχνες, Νεκτάριο και Ευτύχη Κωστάκη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τους χορευτικούς Συλλόγους της Δ.Ε. Θερίσσου: -Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης “Ονειροκρήτες”, τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο “Λευκορίτες” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαρυπέτρου “Ο Κάστελος” ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δρώμενα, δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και φουσκωτά κάστρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ