17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ποιος έδωσε την άδεια για να πραγματοποιηθεί ο γάμος της κληρονόμου της Apivita στο ΚΑΜ; | Φωτός + Βίντεο

Ημερομηνία:

Πολλές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η είδηση ότι μέσα στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου πραγματοποιήθηκε πολιτικός γάμος αλλά και γαμήλια δεξίωση.

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο flashnews.gr μαζί με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο και από εκεί αναδημοσιεύτηκε σε πλήθος ιστοσελίδων σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, το ρεπορτάζ έχει κατέβει από την ιστοσελίδα μετά από αίτημα της οικογένειας Κουτσιανά της γνωστής εταιρείας καλλυντικών Apivita όμως παραμένει αναρτημένη σε άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή, η κόρη του προέδρου της Apivita, Σοφία Κουτσιανά, παντρεύτηκε τον Jolly Jackson μέσα στο Μεγάλο Αρσενάλι στο Παλιό Λιμάνι!

Μάλιστα, τον γάμο πραγματοποίησε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πουλιδάκη.

Όπως σημειώνεται και στο ρεπορτάζ του flashnews.gr “το Μεγάλο Αρσενάλι άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του για μα φιλοξενήσει πολιτικό γάμο”. Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας σημείωσε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να αποτελέσει “εφαλτήριο για το άνοιγμα και άλλων χώρων που θα φιλοξενούν πολιτικούς γάμους” στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται τα Χανιά να προσελκύσουν τον γαμήλιο τουρισμό.

Μέσα στο χώρο του ΚΑΜ δεν έγινε απλά η τελετή του γάμου, αλλά το ζευγάρι χόρεψε ενώ η νύφη αφιέρωσε και έπαιξε και ένα τραγούδι στην κιθάρα της για τον αγαπημένο της.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=deKJpygIH5M”]

Υπήρχε σχετική άδεια;

Τα ερωτήματα που θέτονται είναι τα εξής: Υπήρχε έγκριση για να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος, σημειωτέον, είναι αρχαιολογικός;

Πάρθηκε κάποια συγκεκριμένη απόφαση στο συμβούλιο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – KAM;

Μπορεί κάποιος άλλος πολίτης να προχωρήσει σε πολιτικό γάμο στο Μεγάλο Αρσενάλι και να χρησιμοποιήσει τον χώρο για τη γαμήλια εκδήλωση;

Να σημειώσουμε ότι με μία πρώτη έρευνά μας δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπήρξε σχετική απόφαση. Όμως, θα περιμένουμε για να δούμε αν υπάρξει κάποια διάψευση καθώς, αν κι εφόσον υπάρχει απόφαση Δ.Σ., να μάθουμε το σκεπτικό.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για τέλεση πολιτικών γάμων ενώ παλαιότερα όταν είχε χρησιμοποιηθεί ο χώρος της Πινακοθήκης επί Γρηγόρη Αρχοντάκη οι πολίτες είχαν αντιδράσει έντονα.

Ποια είναι η οικογένεια Κουτσιανά και η εταιρεία Apivita

"google ad"

H εταιρεία Apivita είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών στην Ελλάδα με τα προϊόντα της να πωλούνται σε φαρμακεία σε 15 χώρες.

Πολλοί κατατάσσουν τον κ. Νίκο Κουτσιανά, ιδρυτή της εταιρείας, στους θιασώτες της «αριστερής ιδεολογίας».

Η εταιρεία έχει 400 εργαζόμενους ενώ τα προϊόντα της είναι “φυσικά” και “ολιστικά”

Οι εξαγωγές της αποτελούν το 31% του συνολικού κύκλου εργασιών του 2013, ενώ στόχος της είναι οι συνολικές πωλήσεις της μέσα στην επόμενη 5ετία να φτάσουν τα 200 εκατ. ευρώ (από 34,7 εκ. ευρώ) την περσινή χρονιά.

Πάντως, ο κ. Κουτσιανάς χαρακτηρίζεται ως ένας πρωτοπόρος της ολιστικής φαρμακευτικής και με προοδευτική κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρεία της οικογένειας Κουτσιανά ετοιμάζει βιοκλιματικό εργοστάσιο στο Μαρκόπουλο, ένα project ύψους 14,5 εκατ. ευρώ που αποτελεί πρότυπο πράσινης ανάπτυξης.

Οι φωτογραφίες είναι από το flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ