14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Ποιος πουλά την ιστορία μας; Οι τέσσερεις βουλευτές των Χανίων;

Ημερομηνία:

Όχι μόνο κάποια ιστορικά ακίνητα που έχουν ενδιαφέρον για τον Δήμο να εξαιρεθούν αλλά για όλα πρέπει να κάνει αγώνα ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι Χανιώτες.
Τα κινήματα τι κάνουν; Πού είναι τώρα; Τακτοποιήθηκαν σε Μ.Κ.Ο.; Δεν ντρέπονται οι τέσσερεις βουλευτές που τους εκλέξαμε για να προστατέψουν τον Νομό απ’ τις ακρίδες και αυτοί έγιναν ένα με τις ακρίδες;

Τι θα είναι τα Χανιά χωρίς την ιστορία τους; Ποιος πουλά την ιστορία του τόπου; Πώς υπέγραψαν τέτοιες επαίσχυντες συμφωνίες;

Μα αν ένας ιδιώτης δανειστεί από τοκογλύφο και ο τοκογλύφος τον βάζει να υπογράψει ανεπίτρεπτα πράγματα αν αυτό καταγγελθεί η δικαιοσύνη δικάζει τον τοκογλύφο. Λοιπόν πρέπει να καταγγείλομε δικαστικά τους τοκογλύφους μας.

Που είναι οι νομικοί αυτής της χώρας;

Πού είναι οι αντιστασιακοί αυτής της χώρας;

Πού είναι αυτοί που θα μπουν μπροστά και θα ακολουθήσουμε μαζί τους; Που θα μπουν μπροστά για την ανάκτηση της ανεξαρτησίας μας, για την ελευθερία μας και όχι για να ιδρύσουν κόμμα, για να κατέβουν βουλευτές, για να κάτσουν και αυτοί σε καρέκλες.

Πώς κάποιοι αντιστάθηκαν στην χούντα; Τώρα αυτό που ζούμε και αν είναι Χούντα! Πιο ύπουλη, πιο σιχαμένη γιατί φορά κοινοβουλετικό μανδύα.

Πού είναι η αντίστασή μας, που είναι η περηφάνεια μας, που είναι η τιμή μας, που είναι η αξιοπρέπειά μας; Πώς αφηνόμαστε έτσι; Και μας σέρνουν και μας εξευτελίζουν και μας πατούν!

Κάποιοι αντιστάθηκαν στην Χούντα! Όχι, όλοι!

Κάποιοι χρειάζονται τώρα. Να κάνουν μια επιτροπή και να υποβάλλομε μηνύσεις. Να γίνει μια επιτροπή που θα γνωρίζει τους Νόμους, και να μαζευτούν υπογραφές – εξουσιοδοτήσεις για μηνύσεις 1) Για τοκογλυφία 2) Για συνέργια στην τοκογλυφία 3) Για καταπάτηση του καταστατικού ίδρυσης της Ε. Ένωσης 4) Για εκμετάλλευση για ίδιον όφελος της χώρας τους, του θεσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5) Για λεηλασία Κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης 6) Για κατάργηση της ανεξαρτησίας Κράτους Μέλους της Ε. Ένωσης 7) Για επεκτατικές βλέψεις με το πρόσχημα των οικονομικών, Κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης εις βάρος άλλου Κράτους Μέλους της Ε.Ε

Αυτές δεν είναι κατηγορίες που μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία;

Αφού τα συλλαλητήρια δεν μετρούν πια; Η ευαισθησία των πολιτικών έχει φτάσει στα όριά της παχυδερμίας και η γνώμη του λαού, πλην την ημέρα της ψήφου, δεν μετρά!

Νομικές διαδικασίες λοιπόν! Ασφαλιστικά μέτρα! Μηνύσεις κάτω από φορέα που θα το συντονίσει όλων των Ελλήνων εξαιρουμένων αυτών που τώρα καλά τρώνε.

8) Για διάλυση μιας χώρας Κράτους Μέλους της Ε.Ε. από άλλη χώρα Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και επέκταση της στην λεηλατημένη χώρα.

"google ad"

Όλα αυτά δεν συνάπτουν αδικήματα, κακουργήματα;

Ας γίνει επιτέλους κάτι! Ας ξεκινήσουν κάποιοι! Κάποιοι, ήταν που ξεσηκώθηκαν στην Χούντα! Και αυτοί οι «κάποιοι» έγιναν μαγιά, έγιναν ποτάμι, έγιναν θρύλος που σάρωσε!

Και τώρα ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!

Ελένη Γαρμπιδάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...