13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Πολάκης: “Άκου Αμβρόσιε, δεν μου χρειάζεται ούτε η προσευχή σου, ούτε η συγχώρεσή σου”

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, απάντησε στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, ο οποίος είχε επιτεθεί μέσω του προσωπικού του ιστολογίου στον κ. Πολάκη.

Στις αναρτήσεις του, ο Αμβρόσιος προχωρά σε επίθεση στην κυβέρνηση συνολικά, ενώ εξαπολύει ένα απίστευτο ξενοφοβικό παραλήρημα.

“Τα ακούτε, αγράμματε και άθεε κ. Παύλε Πολάκη; Ας καθήσετε, λοιπόν, όλοι εσείς «οι εξυπνάκηδες», που μας κυβερνάτε σήμερα και καταστρέφετε τήν Ελλάδα μας! Ας καθήσετε, επαναλαμβάνω, όλοι εσείς, που πολεμάτε την Αγία Ορθοδοξία μας, ενώ συγχρόνως, δυστυχώς, προστατεύετε τους Μουσουλμάνους μετανάστες-κατακτητές! Ας καθήσετε όλοι εσείς, οι οποίοι καταληστεύετε τον ‘Ελληνα πολίτη με τους αβάστακτους φόρους και τις ποικίλες περικοπές μισθών και συντάξεων! Ας καθήσετε, επαναλαμβάνω για τέταρτη φορά, όλοι εσείς οι του ΣΥΡΙΖΑ λήσταρχοι, οι οποίοι με τις δημοπρασίες και τα κόκκινα δάνεια ξεπουλάτε την Ελλάδα σε ξένα χέρια και σε αλλότρια συμφέροντα” αναφέρει ο Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους Έλληνες ασθενείς, όπως ενδιαφέρεται για τους μετανάστες:

“Ρίξτε μια ματιά στα Κρατικά Νοσοκομεία, των οποίων Υμείς έχετε την ευθύνη! Δεν έχουν ούτε γάζες για τους Έλληνες νοσηλευομένους! Ενώ την ίδια ώρα οι Μετανάστες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις νοσηλευτικές παροχές! Οι ‘Ελληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν! Οι Μετανάστες είναι ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σας. Η οικογένεια του μικρού Αμίρ, τον οποίον ο Πρωθυπουργός εκάλεσε στο Πρωθυπουργικό Γραφείο του για να του προσφέρει την Ελληνική Σημαία, όπως έγραψαν τα ΜΜΕ, λαμβάνει κάθε μήνα αθροιστικώς το ποσόν των ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ (2.100) € υπό μορφήν επιδόματος στους μετανάστες (800 € σε κάθε άτομο), το οποίον προσφέρουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, είναι δε και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ! Επί τέλους, ας το παραδεχθήτε! Έχετε καταστρέψει την Ελλάδα!”, λέει χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους αυτούς, τονίζει ο κ. Αμβρόσιος, η Μητρόπολη Καλαβρύτων έχει προσθέσει ειδική ικεσία στις προσευχές της, «υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων και απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικής αποχρώσεως, των μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντώντας στον Αμβρόσιο αναφέρει πως δεν χρειάζεται την συγχώρεση ή την αγάπη του μητροπολίτη, λέγοντας πως την χριστιανική του αγάπη, ο Αμβρόσιος την έδειξε στα όσα λέει για τους πρόσφυγες:

«ΑΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ Κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΕ:

Δεν μου χρειάζεται ούτε η προσευχή σου, ούτε η συγχώρεσή σου γιατί τη χριστιανική σου αγαπη την εδειξες σε αυτα που λες για τους προσφυγες στην απαντηση σου σε μένα..

ΕΓΩ αγαπώ και τιμώ και σέβομαι παπαδες σαν τον αείμνηστο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ-ΧΙΩΤΑΚΗ που κι αυτοι και με αγαπησαν και με τίμησαν και προσευχηθηκαν για ολους τους κατατρεγμένους της γης…

ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...