17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πολάκης: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!»

Ημερομηνία:

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα» αναφέρει σε ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ανεβάζοντας (περαιτέρω) τους τόνους ο κ. Πολάκης δηλώνει ότι «δεν θα κάνουμε πίσω» ενώ υπογραμμίζει: «Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣτΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοσιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξαναδιώξαμε, έτσι θα γίνει και με τα κανάλια». Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας χαρακτηρίζει ξανά τα κανάλια «βοθροκάναλα» και ξεσπά, καθώς φαίνεται, λέγοντας πως: «Έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει».

Oλόκληρο το κείμενο του Παύλου Πολάκη:

Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .

Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι ειναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!
Υγ2 όταν μιληςα για το πρόβλημα της Δικαιοσυνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι , μου την έπεσαν με “ιερή αγανάκτηση” όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για “ασέβεια ” .Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!
Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ