13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πολάκης κατά της απόφασης του ΣτΕ για το πόθεν έσχες

Ημερομηνία:

Κατά μέτωπο επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σχετικά με την απόφαση η οποία αφήνει για άλλη μια φορά στον πάγο την υποβολή του πόθεν έσχες των δικαστών.

Ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε το ΣτΕ για προστασία της διαπλοκής και των συντεχνιακών συμφερόντων τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα «ξεβρομίσει τον τόπο».

«Το ΣτΕ συνεχίζει να βάζει θεσμικά εμπόδια στην κυβέρνηση και την πολιτική της, προφυλάσσοντας την παλιά διαπλοκή και ιδιοτελή συντεχνιακά μικρά και μεγαλο συμφέροντα. Εμείς δεν θα κουραστούμε. Τον τόπο θα ξεβρωμίσουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί να νομοθετήσουμε» έγραψε ο Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ