19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πολάκης: “Λαμόγιο της ακροδεξιάς, καλά κάνεις και τρέμεις για τη Novartis”

Ημερομηνία:

«Χάλασε το σχέδιο για Χριστοφοράκο νούμερο 2, χάλασε η κάλυψη που σας προσέφερε» αναφέρει μεταξύ άλλων σε μια πολύ σκληρή ανάρτηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση Μανιαδάκη.

Στο στόχαστρό του ο Άδωνης Γεωργιάδης που ανέφερε τα ονόματα προστατευόμενων μαρτύρων χωρίς φυσικά να δεχθεί επιθέσεις. Ο Παύλος Πολάκης αποκαλεί τον κ. Γεωργιάδη «λαμόγιο της ακροδεξιάς που τρέμει» από τις αποκαλύψεις.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδακη ,αφού έχει πει ο Δικηγόρος του πως είναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατά του πολιτεύματος”Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη !!!!ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2” ,χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...