14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πολάκης: «Να τους βάλουμε φυλακή, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα. Δεν παίρνουμε αλλιώς πραγματική εξουσία» | Ηχητικό

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις προκαλεί η (ωμή) προτροπή προς την κυβέρνησης να βάλει κάποιους φυλακή για κερδίσουν τις εκλογές την οποία προχώρησε ο Παύλος Πολάκης όπως αποκαλύφθηκε χθες από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που βγήκε στον αέρα. Αυτό, πρέπει να συμβεί, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη γιατί δε γίνεται αλλιώς.

Είπε:

«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Πιο αναλυτικά ο Χανιώτης Υπουργός σε μια κίνηση από αυτές που είναι αλήθεια συνηθίζει ισχυρίζεται πως ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr από την ομιλία στην Κεντρική Επιτροπή, ο Πολάκης περιγράφει τι πρέπει να γίνει.

Στη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει και συμπληρώνει: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης αν και παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο τονίζει ότι «έτσι είναι».

«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ