18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πολίτες Α’ και Β’ κατηγορίας στον οικισμό της Λίμνης στον Δήμο Πλατανιά – Καταγγελία επικεφαλή μείζονας αντιπολίτευσης Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» του Δήμου Πλατανιά με επικεφαλή τον Μανώλη Ντουντουνάκη στον οικισμό Λίμνη της τ.κ. Ζουνακίου για να μιλήσουν με τους δημότες και να πληροφορηθούν για τυχόν προβλήματα.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα σημαντικότερα που προέκυψαν από την επίσκεψης:

Οι δημότες αναφέρθηκαν στο ότι το δίχτυο της άρδευσης υπολειτουργεί λόγω του ότι  οι σωλήνες είναι σιδερένιες και συνεχώς σπάνε.

Ένας από τους δημότες μας είπε επί λέξη «δύο μέρες δεν έχουμε νερό και μία έχουμε.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου , ο όποιος όταν έχει τα μηχανήματα του δήμου στην κοινότητα για την αντιμετώπιση προβλημάτων της αγροτικής οδοποιίας,  τα χρησιμοποίει καταρχήν προς όφελος του στη συνεχεία για δικούς  και φίλους και σε ελάχιστες περιπτώσεις  αντιμετωπίζει τα προβλήματα των υπολοίπων δημοτών, οι οποίοι κατά την άποψή του είναι Β’ κατηγορίας.

Έχει έρθει πολλές φόρες σε αντιπαράθεση με δημότες (συγχωριανούς του) που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Και δυστυχώς ενώ όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει η δημοτική αρχή σιωπά.

Για αυτά που ακούσαμε και είδαμε στο χωριό η δημοτική αρχή θα πρέπει να δώσει απαντήσεις άμεσα.

Κύριε δήμαρχε, σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά  πηγαίνετε ο ίδιος στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες να ακούσετε τους δημότες και να δείτε τα προβλήματα των δημοτών, διότι πιθανόν δεν έχετε την σωστή πληροφόρηση.

Με εκτίμηση ,

Ντουντουλάκης Μανώλης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...