20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πολυτεχνείο Κρήτης: Θερμά συγχαρητήρια στον νέο Υφυπουργό Παιδείας Καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη

Ημερομηνία:

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης συγχαίρει θερμά τον νέο Υφυπουργό Παιδείας αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης Καθηγητή Βασίλη Διγαλάκη, Βουλευτή Χανίων και τέως Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Ο Βασίλης Διγαλάκης, όπως έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της Πρυτανικής του θητείας στο Πολυτεχνείο Κρήτης, έχει την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και τη γνώση των προβλημάτων, ώστε να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στα νέα του καθήκοντα στον νευραλγικό τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ