14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πουλάκης «αδειάζει» Πολάκη: «Ούτε σε ταβέρνα δεν τα λέμε αυτά» – «Τα λένε στα καφενεία» απαντά ο αναπλ. Υπουργός

Ημερομηνία:

Σαφείς αποστάσεις από τις -εμπρηστικές- δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, πήρε, μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 984, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, ο οποίος εμφανίστηκε αρνητικός σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Πολάκης από το βήμα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές. Δεν θα έλεγα την πρόταση του κ Πολάκη , ούτε σε ταβέρνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ, Πουλάκης.

Παράλληλα, ο κ. Πουλάκης άσκησε κριτική και στον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο, λέγοντας ότι «όσα λέει ο κ Καμένος, όσα είπε και στις ΗΠΑ, δημιουργούν πρόβλημα. Επειδή όμως, η στόχευση είναι η κυβέρνηση και να ολοκληρώσει το έργο της στην 4ετία, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να περάσει η συμφωνία που υπέγραψαν στις Πρέσπες και να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή, οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να δει και τη μεγάλη εικόνα. Είναι πολύ βαρύτερο πολιτικά το να μην περάσει η συμφωνία με αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης. Το ουσιαστικό είναι να περάσει με τουλάχιστον 151 ψήφους. Δεν ενδιαφέρομαι από εκεί και πέρα εάν θα είναι μέσα οι ΑΝΕΛ, ή τμήμα τους η και όχι».

«Είπα ό,τι συζητιέται στα καφενεία»

«Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η Ελλάδα στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας: Να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεωκόπησαν τη χώρα!», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον «αγαπημένο του αντιπρόεδρο», όπως αναφέρει.

«Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη πάρα πολλά» συνεχίζει ο κ. Πολάκης και καταλήγει: «Η Δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε φυλακίζει, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ