20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πρέλιεβιτς, Κορωνιός, Μπουντούρης σε φιλανθρωπικό αγώνα στο Αρκαλοχώρι για την ενίσχυση Κέντρου για άτομα με νοητική υστέρηση

Ημερομηνία:

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης του δήμου Μινώα Πεδιάδας, του Δ.Ο.Π.ΑΠ, της τοπικής ένωσης Ε.ΚΑ.Σ.Κ., των Πολιτιστικών συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Θραψανού, του αθλητικού συλλόγου ΑΘΛΗΣΥ και την οργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου «Αναγέννηση», θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στις 6 το απόγευμα.

Με σύνθημα «Συμπαίκτες στη Ζωή» τα έσοδα του αγώνα μεταξύ της «Αναγέννησης» και των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, θα διατεθούν στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «Δικαίωμα στη Ζωή».

Στην αποστολή των βετεράνων καλαθοσφαιριστών θα δώσουν το παρόν ο προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος των Βετεράνων Χρήστος Κωνσταντινίδης, Άγγελος Κορωνιός, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Λάππας και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Πέμπτη 3/3/2016: Ώρα 09:15 Άφιξη αποστολής Παλαιμάχων από Θεσσαλονίκη

14:15 Άφιξη αποστολής Παλαιμάχων από Αθήνα.

19:00 Επίσκεψη μελών της αποστολής των Παλαιμάχων στα τσικνίσματα του Δήμου Μινώα

22:30 Αναχώρηση της ομάδας των παλαιμάχων από το Αρκαλοχώρι

Παρασκευή 4/3/2016: Ώρα 10:00 επίσκεψη μελών της ομάδας Παλαιμάχων στα σχολεία του δήμου Μινώα με τον δήμαρχο Μινώα-Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη.

16:00-17:00: φιλικός αγώνας ακαδημιών ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Αναγέννηση

17:10: Είσοδος ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα η ομάδα του Εργοτέλη θα δώσει στον πρώην προπονητή Ιωαννίδη αναμνηστική φωτογραφία.

17:15-17:30: Χαιρετισμός Προέδρου Α.Σ.Α Αναγέννηση, Δημάρχου, εντεταλμένου αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης, του προέδρου Δ.Σ συλλόγου ‘’Δικαίωμα στη ζωή’’ και του υπεύθυνου αθλητισμού του ΔΟΠΑΠ.

17:30: Προθέρμανση των ομάδων.

"google ad"

18:00: Παρουσίαση των ομάδων.

18:10: Έναρξη αγώνα

Μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (παρουσίαση προγράμματος zumba από το γυμναστήριο body slim)

Δεύτερο δεκάλεπτο

Ημίχρονο αγώνα: 2 8λεπτα παιχνίδια αγοριών και κοριτσιών από την ακαδημία της Αναγέννησης

Έναρξη τρίτου δεκαλέπτου

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου(5 λεπτά αγώνας επίδειξης ακαδημιών Αναγέννησης)

Έναρξη τέταρτου δεκαλέπτου ( Ολοκλήρωση αγώνα – απονομές)

Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης για θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη θα επισκεφθούν σχολεία όπου θα μοιραστούν δωρεάν μπάλες στους μαθητές. Τα σχολεία που θα επισκεφθούν είναι: 1ο δημοτικό Αρκαλοχωρίου, 2ο δημοτικό Αρκαλοχωρίου, γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, γενικό λύκειο Αρκαλοχωρίου, δημοτικό Βιάννου, γυμνάσιο Βιάννου, λύκειο Βιάννου, δημοτικό Θραψανού, γυμνάσιο Θραψανού δημοτικό Καστελίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...