15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πραγματοποιήθηκαν ποδηλατικοί αγώνες αλλά και ο 3ος Ημιμαραθώνιος στην Παλιόχωρα | Φωτός

Ημερομηνία:

Το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Ιουνίου 2018 ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES συνδιοργάνωσαν στην φιλόξενη Παλαιόχωρα, πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας, ενταγμένους στους εορτασμούς για την Μάχη της Κρήτης.

Πάνω από 100 ποδηλάτες βρέθηκαν στην εκκίνηση για τους αγώνες αντοχής και σιρκουί.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός που αφενός μεν αναδεικνύει την αγωνιστικότητα του ανθρώπινου πνεύματος, της ομορφιά της κρητικής φύσης και τα έργα των ανθρώπων μέσα από τις διαδρομές που ακολουθούν οι ποδηλάτες και αφετέρου ταυτίζεται με τον ηρωισμό και την λεβεντιά που επέδειξαν οι Κρητικοί στην προαναφερόμενη Μάχη που χάραξε την Ιστορία του ευλογημένου αυτού τόπου.

Παράλληλα με τους ποδηλατικούς αγώνες την Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε και ο 3ος Ημιμαραθώνιος Παλαιόχωρας 2018, από την ομάδα ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ TRAIL RUNNING TEAM.

Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων ήταν μεγάλη και όλοι αγκάλιασαν τις δύο αθλητικές δραστηριότητες με πολύ αγάπη.Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μαθητών των σχολείων μας που πήραν μέρος στους αγώνες αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις και σημαντικές εμπειρίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ