16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Προαιρετικό rapid test στους εκπαιδευτικούς των Χανίων που μετακινήθηκαν σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο της πρόληψης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αλλά και του ενδιαφέροντος για την ασφάλεια των εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολικών μας μονάδων, ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας τους, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες υγείας του ΕΟΔΥ Χανίων, οργανώνουν την υλοποίηση τεστ COVID-19 στον αύλειο χώρο του ΙΚΑ Χανίων, στα isobox, την Παρασκευή 8/1/2021 από 09:00-13:00.

Η διαδικασία αφορά μόνο τους/τις εκπαιδευτικούς που μετακινήθηκαν σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο (το τεστ είναι προαιρετικό).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες, μετά από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς, να συμπληρώσουν στην παρακάτω φόρμα τον αριθμό των συναδέλφων, οι οποίοι οικειοθελώς προτίθενται να συμμετάσχουν:

https://forms.gle/TwzGTDK4ndgmj2Ma6

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...