17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων : από το Δήμο Χανίων και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο

Ημερομηνία:

Στην  υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης ενηλίκων τοπικής εμβέλειας προχωρά ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (Μ.Α.Ι.Χ.) και τη συμμετοχή του Μεσογειακού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης όπως τόνισαν σε συνέντευξη τύπου χθες Τετάρτη 31 Ιουλίου στο Δημαρχείο Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, η Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο Διευθυντής του ΜΑΙΧ, Γεώργιος Μπαουράκης .

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε χθες Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων από το Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και το Διευθυντή του Μ.Α.Ι.Χ. Γεώργιο Μπαουράκη και είναι συνολικού προγραμματισμού 35.910.00€.Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων, με τη σύμβαση αυτή προβλέπεται η λειτουργία δεκαεννέα (19) τμημάτων επιμόρφωσης ενηλίκων και συνολικά 380 άτομα θα τα παρακολουθήσουν στο Δήμο Χανίων, με αντικείμενο την οικονομική επιχειρηματικότητα, ενώ προβλέπονται και προγράμματα για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από Πέμπτη 1η Αυγούστου έως και Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 στο Γραφείο  Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων στο Μέγαρο Πάνθεον, Κριάρη 40, 1ος όροφος.

Για πληροφορίες στο Γραφείο  Παιδείας & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:  Ελληνάκη Αμαλία : τηλ:  28213 41785 , Αντιδήμαρχος Χατζηδάκη Χρυσούλα  τηλ: 28213 41626

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ