15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η μετακίνηση του στύλου της ΔΕΗ από τη μέση του δρόμου στη Νέα Χώρα θα… καθυστερήσει | Φωτός

Ημερομηνία:

“Mε αμείωτη ένταση” συνεχίζονται οι διανοίξεις και ανακατασκευές δρόμων, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Χανίων, αλλά ο στύλος της ΔΕΗ στην οδό Επισκόπου Νικ. Συντζανάκη, ο οποίος μετά την ασφαλτόστρωση έμεινε στη μέση του δρόμου θα καθυστερήσει να μετακινηθεί.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων  “έχει γίνει έγγραφη ενημέρωση προς την Δ.Ε.Η. (αρ.πρ. 49647/29-8-16), και δεδομένου ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο ενημερωθήκαμε ότι η μετακίνηση του θα καθυστερήσει, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες.”

Δείτε την κολώνα της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου:

14322555_10206915873567314_4732223340843055361_n

Αναλυτικά τα έργα οδοποιίας που υλοποιούνται αυτές τις ημέρες στην πόλη έχουν ως εξής:

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Οδοποιία εντός Δ.Ε. Χανίων” έχουν ξεκινήσει οι εργασίες σε τμήμα των οδών Επισκόπου Νικ. Συντζανάκη και Ιωάννη Ταβουλάρη (από την Οσίου Νίκωνος και βόρεια), στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Στην οδό Επισκόπου Νικ. Συντζανάκη έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι εργασίες ανακατασκευής του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ενώ όπου είναι δυνατόν γίνεται η εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου με την κατασκευή των κρασπεδορείθρων – πεζοδρομίων.

Στην οδό Ιωάννη Ταβουλάρη πραγματοποιούνται οι εργασίες εφαρμογής του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, όπου είναι δυνατόν, η συμπλήρωση του δικτύου των ομβρίων υδάτων και στην συνέχεια θα γίνει η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες διάνοιξης της παρόδου Πρ. Ηλία στην περιοχή Χαλέπα, μεταξύ των Ο.Τ. 1074-1073 και 1076.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ