16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Προεκλογικές συγκεντρώσεις Μαρκογιαννάκη σε Κουνουπιδιανά και Αρώνι

Ημερομηνία:

Σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Κουνουπιδιανά και στο Αρώνι, την Πέμπτη 01/08/2015, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Σε σχετικό δελτίο τύπου που στάλθηκε στην εφημερίδα μας σημειώνονται τα εξής:

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επεσήμανε με έμφαση την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, τονίζοντας καταρχάς ότι οι πρόωρες εκλογές, οι οποίες σε κάθε περίπτωση είναι βλαπτικές για τον τόπο, είναι ουσιαστικά προϊόν πολιτικού εκβιασμού του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το συμφέρον της πατρίδας μας επέβαλε την παράταση του βίου της σημερινής Κυβέρνησης ούτως ώστε να περατωθεί η διαπραγμάτευση με την Τρόικα και να βγούμε από το Μνημόνιο, να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας, να συντελεστεί η πρώτη φάση της αναθεώρησης του Συντάγματος και να γίνει η διαπραγμάτευση σχετικά με το εξωτερικό χρέος.

Περαιτέρω, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σ’ ότι έχει να κάνει ιδιαίτερα με το Μνημόνιο, τις σχέσεις μας με την Τρόικα και την Ευρώπη. Ξεκίνησε από την απόλυτη και άκαμπτη θέση της άμεσης κατάργησης των Μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, για να καταλήξει τελευταία στον ισχυρισμό απλά ότι θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση από τη σημερινή Κυβέρνηση.

Δεν απαντά, όμως, στο ερώτημα τι θα συμβεί εάν η διαπραγμάτευση την οποία θα κάνει, δεν έχει ευτυχή κατάληξη. Που θα βρεθούν τα 10 και πλέον δισεκατομμύρια, τα οποία χρειάζονται το πρώτο εξάμηνο του 2015 για πληρωμές οφειλών της χώρας στο εξωτερικό. Εκτός και αν πάμε, συνέχισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, στη στάση πληρωμών και συνακόλουθα στη χρεοκοπία, όπως κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν να εννοηθεί τελευταία.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης κάλεσε την κοινωνία να αναλάβει τις ευθύνες της και να ψηφίσει με λογική και γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας κι όχι με οδηγό την οργή και το συναίσθημα, παρασυρόμενοι από τους λαϊκιστές.

Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης ζήτησε τη στήριξη των παρευρισκομένων υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να μάχεται με σοβαρότητα για το συμφέρον του τόπου και το καλό των πολιτών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη-Επιδοτήσεις: “Ανάσταση” για χιλιάδες αγρότες

Ανάσταση για χιλιάδες αγρότες της Κρήτης καθώς ξεκινούν από...

Συνάντηση Δαφέρμου με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων συνάντησε η υποψήφια...

Πώς θα λειτουργούν τα beach bars και οι καντίνες στις παραλίες

Αυστηρούς κανόνες στη λειτουργία των επιχειρήσεων, στις οποίες θα παραχωρηθεί το...

Γιώργος Γεννηματάς: 30 χρόνια από το θάνατo ενός σπουδαίου πολιτικού

«Η καρδιά του Γιώργου Γεννηματά έπαψε να κτυπά στις 9.15 π.μ.,...