19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Προς την τελική ευθεία: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στα Χανιά

Ημερομηνία:

Κόμματα και υποψήφιοι βουλευτές εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επιτυχία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Εχθές στα Χανιά είχαμε τρεις σημαντικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση παρουσία αρκετού κόσμου στην πλατεία Νέων Καταστημάτων (1866) μπροστά από το εκλογικό του κέντρο.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Πάνος Λάμπρου εκ μέρους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησαν ακόμα ο Χρήστος Δουλκερίδης, μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, βουλευτής Κοινοβουλίου Βρυξελλών του Βελγίου και αρχηγός της ΚΟ Πράσινων στην Ομοσπονδία Βαλονίας Βρυξελλών και η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου.

Ακολούθησαν πεντάλεπτοι χαιρετισμοί από τους έξι υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ορθότητα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στην διαμόρφωση νέων συνθηκών στην ΕΕ που δίνει βάσιμες δυνατότητες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της ουσιαστικής διαπραγμάτευσης που θα επιχειρήσει αμέσως μετά την εκλογική νίκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλη τη συγκέντρωση επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τον επερχόμενο ριζικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας και την ανατολή μιας νέας ελπιδοφόρας πορείας για τη δικαίωση των προσδοκιών του λαού.

IMG_8029 IMG_8019 IMG_8016 IMG_8014 IMG_8012

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Εργατικό Κέντρο το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο ομιλητής τόνισε την αναγκαιότητα ίδρυσης του νέου κόμματος για να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια και να περιθωριοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ που κατάντησε συνιστώσα της ΝΔ.

Επίσης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να εντείνουν την προσπάθειά τους και να δουλέψουν εντατικά για να καταφέρει το νέο κόμμα να μπει στη Βουλή.

IMG_7983 IMG_7969 IMG_7963 IMG_7953 IMG_7946

Ο Μανούσος Βολουδάκης

"google ad"

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες βράδυ στο Ωδείο Χανίων και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης.

Ο κ. Βολουδάκης αναφέρθηκε στην πορεία της κυβέρνησης υποσχόμενος φορολογικές ελαφρύνσεις.
Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση και επέρριψε ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες που στέρησε τη δυνατότητα στη ΝΔ να ολοκληρώσει την επίπονη προσπάθειά της.

IMG_7995 IMG_7990 IMG_7988

Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Ν. Αγγελάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...