17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου από την Χρυσή Αυγή

Ημερομηνία:

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου προέβησαν σήμερα μέλη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, μιλώντας στο tvxs.gr. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στην περιοχή του Περάματος λόγω πορείας που είχε προγραμματιστεί για χθες.
«Σήμερα δεχθήκαμε στο Πέραμα προσπάθεια τρομοκράτησης από την Χρυσή Αυγή», αναφέρει ο κ. Κανάκης στο tvxs.gr.

Όπως περιγράφει ο ίδιος οι χρυσαυγίτες πήγαν έξω από τον χώρο του πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. «Στάθηκαν απειλητικά απ’ έξω και για κάποια λεπτά φώναζαν τα γνωστά συνθήματά τους», περιγράφει ο ίδιος, τονίζοντας ότι «εμείς αυτό το θεωρούμε προσπάθεια τρομοκράτησης».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου είναι η πρώτη φορά που τα πολυϊατρεία αλλά και οι ίδιοι δέχονται τέτοια ευθεία επίθεση από την Χρυσή Αυγή. «Δεν ήμασταν καν στον δρόμο τους. Έχουμε θορυβηθεί από αυτό και φοβόμαστε για το τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», εξηγεί ο κ. Κανάκης.

Παρόλα αυτά, τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους ασθενείς, οι οποίοι αντέδρασαν αμέσως δηλώνοντας έτοιμοι να αποκρούσουν κάθε περαιτέρω κίνηση των ακροδεξιών. «Ήταν συγκινητικό αυτό», αναφέρει ο Νικήτας Κανάκης, συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς σήμερα, δεν είχαμε καμία εξέλιξη και έμειναν τα πράγματα εκεί».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...