15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Προφεστιβαλική εκδήλωση στις Βουκολιές για το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Ημερομηνία:

Κορυφώνονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή. Και στα Χανιά, στις Βουκολιές, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση την Κυριακή 21 Ιουνίου. Το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή πραγματοποιείται στα Χανιά στις 11 και 12 Σεπτέμβρη.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Την ορμή μας την έχουμε απ’ τους αιώνες……
Θα βγούμε νικητές και ας είναι οι θυσίες μας βαριές
(Ναζίμ Χικμέτ)

Ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι του το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, με όλες τις κνίτικες οργανώσεις ανά την Ελλάδα να προετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή της νεολαίας, που τα τελευταία 41 χρόνια, σε καιρούς καλούς αλλά και σε καιρούς δύσκολους και σκοτεινούς περνάει το μήνυμα στη νεολαία ότι «Πολεμάμε και Τραγουδάμε», και δείχνει την διαφορετική πρόταση που έχει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Τέχνη και την Διασκέδαση, μακριά από την ναρκοκουλτούρα τον εκφυλισμό.

Στα Χανιά το ταξίδι του 41ου Φεστιβάλ, που θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Νομό μας στις 11 και 12 Σεπτέμβρη, με τις κεντρικές Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις στην Πόλη των Χανίων, θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις Βουκολιές, με την πρώτη Προφεστιβαλική Εκδήλωση στην ύπαιθρο των Χανίων.

Η προφεστιβαλική εκδήλωση θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 5 το απόγευμα, από τα Παλιά Ρούματα, με ιστορικό περίπατο στο Φαράγγι Βαβουλέδο, περίπου για 25 λεπτά, και μετά οι συμμετέχοντες θα περάσουν περάσουν από το Σωματείο Λαϊκή Βιβλιοθήκη στην Πλατεία του Χωριού, όπου θα γίνει ιστορική αναφορά, και θα καταλήξουν στο μνημείο στην Καλή Αχλάδα, στις 6:30 το απόγευμα, όπου και θα γίνει παρουσίαση του ιστορικού της μάχης που έγινε εκεί. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 στις Βουκολιές.

1

 

2

 

3

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...