23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προχωρά ο προγραμματισμός για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018» στο Δήμο Αποκορώνου

Ημερομηνία:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 15/3/18 η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αποκορώνου , κατόπιν πρόσκλησης  του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη  και της  Αντιδημάρχου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Α.  κας  Μπενάκη Αργυρώς.

Στόχος της συνάντησης η συνεργασία του Δήμου με τα πολιτιστικά σωματεία και ο έγκαιρος προγραμματισμός για το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018», ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή χρονική κατανομή της πολιτιστικής ατζέντας, που θα διευκολύνει τους δημότες κι επισκέπτες του Δήμου να τις παρακολουθήσουν.

Τόσο ο Δήμαρχος  όσο και  η  αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενημέρωσαν τους εκπροσώπους (των συλλόγων) για τις δυνατότητες στήριξης από πλευράς Δήμου και δόθηκαν κατευθύνσεις για την έγκαιρη διαδικασία  συνεργασίας  μεταξύ Δήμου  και   Πολιτιστικών Συλλόγων. Επίσης, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην καλή συνεργασία με την Περιφέρεια  Κρήτης για το σχεδιασμό και την  προβολή των εκδηλώσεων, όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε  ευρύτερο  επίπεδο.

«Μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας και διαλόγου συνεχίζουμε για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό και την υποστήριξη της δράσης των Συλλόγων μας, γεγονός που διευκολύνει τον προγραμματισμό του Δήμου  κι αφετέρου συμβάλλει στην αξιοποίηση του πολιτιστικού μας πλούτου. Οι δραστήριοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου  μας, αποτελούν έναν σύμμαχο στις προσπάθειες που καταβάλουμε για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας» επισήμανε  ο Δήμαρχος κ. Κουκιανάκης.

Τέλος  η κ.Μπενάκη  επεσήμανε ότι «στην προσπάθεια ανάδειξης, προβολής και διατήρησης των πολιτιστικών στοιχείων και χαρακτηριστικών της περιοχής, η συμβολή των πολιτιστικών φορέων στην ανάπτυξη σχετικών δράσεων είναι σημαντική και η συνδρομή του Δήμου δεδομένη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...