21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προχωρούν τα έργα στα Τοπόλια – Κατσοματάδω

Ημερομηνία:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων, κα Ελένη Δοξάκη, και τo στέλεχος της ίδιας Διεύθυνσης και πρώην Δήμαρχο Κισσάμου, κα Φρόσω Σκουλάκη, επισκέφτηκε προχθές, Πέμπτη 20 Ιουνίου, περιοχές του Δήμου Κισσάμου όπου εκτελούνται έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.Οι φορείς παρακολούθησαν τις εκτελούμενες εργασίες στο δρόμο Καλουδιανά-Χρυσοσκαλίτισσα, που αφορούν στην αποκατάσταση και αντικατάσταση οδοστρωμάτων και στην αντιστήριξη πρανών στο τμήμα Τοπόλια-Κατσοματάδων.
Ο κ. Βουλγαράκης και τα Στελέχη της Π.Ε. Χανίων διαπίστωσαν την καλή πρόοδο των εργασιών, όπως και την εντυπωσιακή εκτέλεση του έργου αντιστήριξης πρανών στη σήραγγα Τοπολίων, ένα από τα πιο εξειδικευμένα έργα στην Κρήτη το οποίο αξίζει, όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης, να επισκεφτούν οι Πολιτικοί Μηχανικοί του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τ.Ε.Ε.
Το επιτελείο της Π.Ε. διαπίστωσε επίσης ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο στη γέφυρα της Καλυβιανής, όπως και η αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή.
Ο κ. Βουλγαράκης συνεχάρη όλους τους συνεργαζόμενους στα έργα και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...