14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προ των πυλών ενιαίος οργανισμός για τα κρητικά προϊόντα

Ημερομηνία:

Την ανάγκη να προωθηθεί ένα πιστοποιημένο κι αναβαθμισμένο σύστημα προώθησης εξαγωγών των κρητικών προϊόντων, ως προϊόντα ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας, επισήμαναν κατά τη συνάντησή τους, μαζί με άλλα σημαντικά οικονομικά και αναπτυξιακά θέματα, ο κρητικής καταγωγής ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης και ο βουλευτής Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, στις Βρυξέλλες.

Ο ευρωβουλευτής υποδέχτηκε στο γραφείο του το βουλευτή Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης με τον Επίτροπο Γεωργίας προ ημερών, στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα προώθησης των Κρητικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στις αγορές της Ευρώπης.

Ο κ. Χατζημαρκάκης ενημέρωσε τον κ. Σενετάκη για τα αποτελέσματα της συνάντησης, ενώ και οι δύο συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός πιστοποιημένου κι αναβαθμισμένου συστήματος προώθησης εξαγωγών των Κρητικών προϊόντων, ως προϊόντα ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. επανέλαβε  πως πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να αναπτυχθούν τέτοιες δράσεις, και να προωθηθούν με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ενέργειες  στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ