21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πρωταγωνιστεί η Κρήτη στις παραβάσεις του ΚΟΚ – Η πιο συχνή παραβίαση που κάνουν οι Έλληνες οδηγοί

Ημερομηνία:

Σε 4.628 ελέγχους που διενήργησε η Τροχαία, σε όλη τη χώρα, από 1 έως 7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», δίνοντας προτεραιότητα στο αντικανονικό προσπέρασμα και στην παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, βεβαιώθηκαν συνολικά 899 σχετικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, συγκροτήθηκαν 708 συνεργεία Τροχαίας, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 4.628 οχήματα. Από τις 899 παραβάσεις, οι 504 ήταν για αντικανονικό προσπέρασμα και οι 395 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (85), της Φθιώτιδας (52), της Πιερίας (43), του Ηρακλείου (38), των Σερρών (37) και στον Βόρειο Οδικό ‘Αξονα Κρήτης (37).

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καύσωνας μέσα στον Απρίλη – 36,6 βαθμούς στα Φαλάσαρνα!

Ταινία επιστημονικής φαντασίας θυμίζει από χθες το σκηνικό στη...

Κασσελάκης: Θα ξεπεράσουμε το 20% στις ευρωεκλογές – Διεκδικούμε την πρωτιά

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Αστυπάλαια...