15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Πρωτιά και με διαφορά του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή και για το 2018 με 2.408 ομιλίες και παρεμβάσεις

Ημερομηνία:

Καθώς ξεκινά πλέον το 2019 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» ,  Ευρωβουλευτής,  Καθηγητής Νότης Μαριάς για άλλη μια χρονιά καταγράφει πρωτιά μεταξύ των 751 Ευρωβουλευτών με 2408 ομιλίες – παρεμβάσεις.

Ειδικότερα, πρώτος με 2408 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 αναδείχτηκε ο Νότης Μαριάς. Μάλιστα αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο σε 743 ομιλίες έναντι 344 που ήταν η διαφορά στα τέλη του 2016.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται με 1665 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ivan JAKOVCIC και ακολουθεί τρίτος ο Ιταλός Nicola CAPUTO με 1511 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση αναδείχτηκε ο Ιταλός Fabio-Massimo CASTALDO με 1324 ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ρουμάνος Docu-Claudian FRUNZULICA με 1294 ομιλίες.

Αυτά προκύπτουν από το αξιόπιστο σύστημα «ΜEPRanking» σήμερα 8/1/2019, το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, τροπολογιών, ερωτήσεων κλπ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

Ο Νότης Μαριάς, μέσω της «πρωτιάς» που κατέλαβε έκανε για άλλη μια χρονιά ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωβουλή και ανέδειξε κατά κύριο λόγο τα προβλήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...