17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Πρωτοβουλία «Save Marketing in Greece» ενάντια στην κατάργηση του τμήματος Μάρκετινγκ με έδρα την Ιεράπετρα

Ημερομηνία:

Η πρωτοβουλία «Save Marketing in Greece» σκοπό έχει να αντιπαρατεθεί στην επιχειρούμενη  από το Υπουργείο Παιδείας, μέσω του σχεδίου νόμου «Αθηνά», πρόταση  κατάργησης όλων των τμημάτων Μάρκετινγκ και των συναφών σε αυτό αντικειμένων.

Η πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από τους φοιτητές και τους καθηγητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης, ΤΕΙ Κρήτης και ενισχύθηκε με τη συμμετοχή σε αυτή φοιτητών των λοιπών τμημάτων Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

To «Save Marketing in Greece» στόχο έχει:

  • Να διατηρηθεί και να προστατευθεί η ακαδημαϊκή αυτοδυναμία των τμημάτων Μάρκετινγκ.
  • Να προστατευθούν τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών, οι οποίοι με βίαιο τρόπο στερούνται τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που επέλεξαν να σπουδάσουν.
  • Να αναδειχθεί  η σημαντικότητα του επιστημονικού αντικειμένου του Μάρκετινγκ, ως θεμελιώδους εργαλείου καινοτομίας, απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος και ανάπτυξης.

Η εκπαίδευση ανταγωνιστικού ανθρώπινου δυναμικού στο τομέα του Μάρκετινγκ και της επικοινωνίας θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι η αιχμή του δόρατος για τη θεμελίωση και ανάπτυξη ενός αποτελεσματικότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.  Είναι ένα θέμα που αφορά κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και ακαδημαϊκό του χώρου.

Η πρωτοβουλία καλεί επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και οποιοδήποτε πολίτη αντιλαμβάνεται την καθοριστική σημασία του Μάρκετινγκ τόσο ως διακριτού επιστημονικού αντικειμένου σπουδών όσο και ως εργαλείου ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τις δράσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.savemarketing.gr ή επικοινωνήστε στο email: info@savemarketing.gr. Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν και στις παρακάτω διευθύνσεις κοινωνικής δικτύωσης:

Με εκτίμηση,

Η πρωτοβουλία  Save Marketing in Greece.

[youtube id=”3IJiiLPwcjU” width=”620″ height=”360″]

[youtube id=”UXaq2K2Kb8o” width=”620″ height=”360″]

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ