20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πρωτοβουλία Αντίστασης για επεισόδια στα Χανιά: Ο άγριος ξυλοδαρμός νεολαίων από την αστυνομία για να περιφρουρηθεί η σύναξη πατριδοκάπηλων και φασισταριών, αποκαλύπτει τη διπλή όψη της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Ημερομηνία:

Πατριδοκάπηλους και φασίστες αποκαλεί η Πρωτοβουλία Αντίστασης συλλήβδην όσους διαδήλωσαν για τη “Μακεδονία” στα Χανιά ενώ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ που “εμφανίζεται κοσμοπολίτης αλλά συγκυβερνά με τους πατριδοκάπηλους των ΑΝΕΛ” και σημειώνει ότι η τρομοκρατία της αστυνομίας εκδηλώθηκες “αξιοποιώντας λαθεμένες κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου”.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η βία των δακρυγόνων και οι συλλήψεις, μετά από άγριο ξυλοδαρμό νεολαίων, από την αστυνομία για να περιφρουρηθεί η σύναξη πατριδοκάπηλων και φασισταριών, αποκαλύπτει τη διπλή όψη της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται κοσμοπολίτης αλλά συγκυβερνά με τους πατριδοκάπηλους των ΑΝΕΛ.  ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αναπαράγουν όπου και όταν χρειάζεται τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία με τους γύρω λαούς για να υπηρετήσουν τις βλέψεις της ντόπιας αστικής τάξης και την ίδια στιγμή για τις ίδιες βλέψεις υπηρετούν λακέδικα τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ μετατρέποντας τον τόπο μας σε βάση των πολεμικών τους εξορμήσεων.

Άλλη μια έκφραση της φασιστικοποίησης η τρομοκρατία της αστυνομίας το βράδυ της Τετάρτης 6/6 στα Χανιά που εκδηλώθηκε αξιοποιώντας λαθεμένες κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μόνο με εμπιστοσύνη στο λαό και στη δυναμική της μαζικής του πάλης μπορεί να υπηρετηθεί η πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο και το φασισμό και κάτι τέτοιο είναι απολύτως αναγκαίο κόντρα στην ηττοπάθεια και την υποταγή στους κυρίαρχους.

Κάτω η πολιτική της αντιλαϊκής επίθεσης, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, του πολέμου και της φασιστικοποίησης

Να συμβάλλουμε στο ξαναδυνάμωμα μαζικών λαϊκών αγώνων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...