21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Πρωτοβουλία για το Αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”: “Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών” – Τη Δευτέρα η εκδήλωση με Σακοράφα, Μαριά, Χουντή

Ημερομηνία:

Αρνητικά σχολίασε η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” την ανακοίνωση της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία “όπως η χώρα οφείλει να τηρεί τις διεθνείς υποχρεώσεις και συμφωνίες, ομοίως και κάθε εταιρεία οφείλει να κάνει το ίδιο” σημειώνοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών, ακόμα και αν είναι κατάφωρα επιζήμιες για τη χώρα. Υπενθυμίζει μάλιστα στους πολίτες την εκδήλωση της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο ΚΑΜ με τους ευρωβουλευτές Σ. Σακοράφα, Ν. Μαριά και Ν. Χουντή που θα μιλήσουν για το θέμα του ξεπουλήματος των 14 αεροδρομίων στη γερμανική κρατική εταιρεία Fraport.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική  Κρήτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου  Δυτικής Κρήτης “Ιωάννης Δασκαλογιάννης”   και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...