25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Πρωτοβουλία Πολιτών “Πρώτα ο Άνθρωπος”: Η επίθεση στο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργακάκη είναι γεγονός απολύτως απαράδεκτο, αλλά αποτελεί συγχρόνως επικίνδυνη συκοφάντηση του αγώνα

Ημερομηνία:

Με μία σύντομη ολιγόλογη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Πρωτοβουλία Πολιτών “Πρώτα ο Άνθρωπος” αναφέρεται στην τραμπούκικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργακάκη κατά τη συγκέντρωση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι:

H χθεσινή τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργακάκη στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, στην οποία πολλοί φορείς διαδήλωναν για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του κτιρίου της 5ης Μεραρχίας ή/και την υπεράσπιση της κατάληψης της Rosa Nera, αποτελεί γεγονός απολύτως απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό και πλήγμα στην ελευθερία του λόγου. Παράλληλα, όμως αποτελεί επικίνδυνη συκοφάντηση του κοινού αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου, ενάντια στην αλόγιστη ιδιωτικοποίηση εις βάρος της ιστορίας του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης:

– Όταν συμπεριφορές μεμονωμένων ατόμων βλάπτουν αγώνες εκατοντάδων

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ