22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πρόγραμμα παρακίνησης για περπάτημα: Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, στοχεύοντας στο να δώσει κίνητρα για τους δημότες, ανακοινώνει το πρόγραμμα παρακίνησης για περπάτημα. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί για ένα μήνα να καταγράφει με όποιο application ή βηματομετρητή επιθυμεί το καθημερινό του περπάτημα.

Ο χαμηλότερος καθημερινός στόχος είναι:

  • 5000 βήματα
  • 2 χιλιόμετρα
  • 30′ περπάτημα

Η διάρκεια της καταμέτρησης θα είναι για ένα μήνα από 20.12.2020 έως 20.01.2021. Έπειτα θα πρέπει να αποσταλεί με email στη διεύθυνση g-athlitismos@chania.gr με screenshot ή φωτογραφία η συνολική καταμέτρηση του μήνα. Τα περισσότερα applications εμφανίζουν τη μηνιαία δραστηριότητα, όπως το Runkeeper, sports tracker, κ.λ.π. (στην επισυναπτόμενη εικόνα η καταγραφή είναι με το application Google Fit: Health and Activity Tracking).

Έπαθλο για τους 10 πρώτους, που θα καταφέρουν να περπατήσουν τις περισσότερες ή όλες τις ημέρες του μήνα, θα είναι 2 μήνες δωρεάν συνδρομή σε όποιο δημοτικό γυμναστήριο επιθυμούν (όταν επαναλειτουργήσουν μετά την καραντίνα). Στόχος του προγράμματος είναι η καθημερινή άσκηση, άρα ουσιαστικά θα μετρήσουν οι φορές που θα περπατήσει ο καθένας και όχι η καθημερινή ποσότητα της άσκησης.

Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι υγιείς και να έχουν λάβει την έγκριση από τον ιατρό τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...