17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οδός Κωστή Νικηφοράκη στην Σπλάντζια;

Ημερομηνία:

Πρόταση κατατέθηκε στη δημοτική κοινότητα Χανίων σχετικά με την ονοματοδοσία οδών για την Σπλάντζια και Ν.Χώρα. Μεταξύ των ονομάτων που προτάθηκαν για την περιοχή της Σπλάντζιας είναι και του κοινωνικού αγωνιστή και γιατρού Κωστή Νικηφοράκη.

Πιο αναλυτικά, στην πρόταση της Χριστίνας Σαρρή – Τζάρα, μέλος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων προτείνονται τα εξής ονόματα για οδούς στις περιοχές Σπλάντζιας και Νέας Χώρας:

Προτείνω για την Σπλάντζια τα ονόματα του Κωστή Νικηφοράκη (κοινωνικού αγωνιστή και γιατρού) και του Γιώργη Μανουσάκη (λογοτέχνη εκπαιδευτικού) και για την Νέα χώρα το όνομα του Παύλου Μιχελιουδάκη (αντιστασιακού ιδρυτή της πρώτης αντιστασιακής οργάνωσης νέων στην Κρήτη και Ελλάδα στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής, της ΠΟΕΝ – Παγκρήτια Οργάνωση Ελεύθερων Νέων)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...